Nałęczów - KWW Chodnik i latarnie dla Bochotnicy koloniiOświadczenie KWW Chodnik i latarnie dla Bochotnicy kolonii przed II turą wyborów w Nałęczowie

Oświadczenie

Komitet Wyborczy Wyborców "Chodnik i latarnie dla Bochotnicy" w II turze wyborów burmistrza Nałęczowa udziela poparcia Andrzejowi Ćwiekowi

Szczepan Piech

Wieża ciśnień w Nałęczowie

Nałęczów - wieża ciśnieńWycieczka na wieżę ciśnień w Nałęczowie czyli Grzybka :)

Zjazd absolwentów Gimnazjum

Nałęczów - Gimnazjum w NałęczowiePierwszy Zjazd Absolwentów Gimnazjum w Nałęczowie, połączony z nadaniem imienia

Konferencja w Pałacu PROGRAM

Jan Stępień - LudzikiProgram spotkania w Nałęczowie w związku z książką „Polska bez Polskiego Czerwonego Krzyża?!” sala balowa Pałacu Małachowskich, 27.VI.2011 rok

KWW Miasto i Gmina - oświadczenie

Nałęczów - Andrzej ĆwiekOświadczenie KWW Miasto i Gmina w sprawie debaty kandydatów na burmistrza Nałęczowa